Mys pys :)

Hej alla läsare! Äntligen är det helg igen♥ å bara 1 vecka kvar till höstlovet. I helgen så är det tävling på klubben men tyvärr så har Sune vricka sig i hagen så vi kommer inte att starta :( Har en massa prov nu i veckan som kommer så mycket ledig tid kommer att gå till att plugga. Annars så ska jag bara ta det lugnt och njuta av helgen :) Veckan som gått har varit mysig och rolig :) Hur har er vecka varit? Kommer du vara dem och tävla i helgen?
Bjuder på en bild :P
Ha det fin allt folk!!
Kramar

Skaffa en till blogg???

Hej! Jag har funderat lite på att skaffa en till blogg där jag bara bloggar om mode och sådant. Vill veta lite om vad ni tycker om det är det en bra idè??
Isåfall skulle jag vilja ha lite hjälp med att komma på ett fiffigt bloggnamn till den nya bloggen :) Annars händer det inte så mycket, sitter å tittar på en thriller film med päronen.
Kramar :)

Moves like jagger, nanana!!

Hej! Har precis kommit hem och satt på mig myskläder, sitter nu å dansar och sjunger till " Moves like Jagger" det är tur att ingen annan är hemma, hahaha! Har inte planerat in något direkt för ikväll förutom att jag ska till Sunisen, sen får jag helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda :) Skolan var super chill idag, hade bara 2 lektioner med min härliga klass :P Så vad ska mina bloggläsare hitta på kväll då?
Glada lilla jag :)
Ses kanske senare!
Love
/ Nike & Sune

Utvecklingssamtal :P

Hej, hej! ska nu ta mig ner till skolan igen i detta blöta väder, usch! Aja önska mig lycka till på utveclingssamtalet iaf :) Sen ska jag upp till plutten :)
HA DET!
Kramar :)

RSS 2.0