Förlåt för dålig update!

Hej allesammans! Vet att uppdateringen här på bloggen inte har varit den bästa. Om jag ska vara ärlig så kommer jag nog inte blogga så mycket nu eftersom man inte vill ödsla tid på att slösa bort onödigt tid framför datorn nu när man ska passa på att njuta av sommaren. Kommer att lägga 110% fokus och tid på träningen med Sune då mitt mål är högt. I helgen har vi varit och tävlat i Sösdala som ligger i Hässleholm. Vi tävla de 2 klasser i lördags och en klass idag. Lördagens La:1 (uppvärmningsklassen) så hade jag en stadig och bra känsla, det ända som saknades var energi. Vår ritt räckte till en 2:dra placering. P1:s start var den bästa start vi gjort, var så sjukt nöjd över min finna ponny. Kändes roligt då folk tog det som en självklarhet att vi hade satt vårt sista nationella kval men nähäp domaren satte procenten 60.21, fick dock väldigt trevliga kommentarer och en poänghöjning på min sitts till en 8, det värmde. Även denna helg låg domarna lågt. Dagen start var inte lika lyckad då vi red fram i ösregn, detta gjorde att Sune blev väldigt spänd och jag blev mer ofokuserad då jag hade svårt att få ett grepp om tyglarna då jag gled med mina dyblöta vantar och vi fick några missar i programmet. Ekipaget som van låg på 60% och bara det säger ju att bedömningen låg lågt. Aja jag vart nöjd med vår insatts och känsla, det var en trevlig resa då jag även fick nya kontakter och det är ju altid lika trevligt :P. På onsdag så ska vi programträna för Jan- Ove och sedan ska Sune få gå mycket ute i skogen nu ett tag. Nu är jag för trött för att skriva mer.
Kram :)
:)

Dagens resultat :)

img_3922 (MMS)

Dagens resultat :)


Andrea å jag med våra kära mammor tävlings...

img_3926 (MMS)

Andrea å jag med våra kära mammor tävlings kampar :) idag är vi iväg å tävlar i lilla Edet. LB:1 var första uppvärmingsklassen. Hade inte superbra känsla men jag försökte göra det bästa av situationen av det hela. Resultatet blev 73% och en 2:ra placering :) P1 dömdes av en domare som varken visste in eller ut. Typ alla som dömdes av henne var upprörda av den dåliga dömningen. Aja nu tar vi nya tag inför morgondagens start. Kvällen tillbringas såklart med min härliga vän Andrea, mamma och Andreas mamma. Inatt sover vi i tält, spännande och mysigt :) Nu ska vi äta på restaurang. Tingeling ;)


Ett nationellt kval är nu klart!!

Hej mina fina läsare!! I dag har vi varit iväg och tävlat i Mariestad. Jag red 2 klasser som vanligt. Första klassen brukar inte vara så bra, Sune och jag behöver en start i kroppen för att vi ska kunna fokusera. Idag var det riktigt, riktigt varmt! Det kändes som om man skulle svimma när man red för att det var så varmt. Efter att ha väntat på att min andra klass skulle börja så åt vi lunch med Andrea och hennes mamma och sedan så solade vi. Red sedan bara fram i ca 10 min inför LA:P1. Hade en super bra känsla under då båda framridningarna vilket kändes skönt. Jag måste säga att LA:P1 programmet börjar sätta sig i ryggmärgen, både jag och Sune vet vad som ska göras å så. Jag gick sedan in på tävlingsbanan med en hyfsad bra känsla. Ritten slutade på 63.16% vilket är ett nationellt kval,fattar ni vad skönt det var att ha lyckats! Nu är jag helt slut och mör i kroppen. Vi Tacka alla som hjälpte mig idag♥ Vill även gratta min duktiga tränare Mikaela då hon och hennes fina häst kallat in till falsterbo i år igen!! DEtta året ska jag vara hennes trognaste hejare, det kan ni slå er i backen på :P
Kramar!

RSS 2.0